1. Fiecare client beneficiaza gratuit de consiliere privind vanzarea cash, leasing sau rate a unui autovehicul, oferind cele mai avantajoase solutii pentru a satisface cerintele fiecaruia

2. Daca timpul nu va permite deplasarea pana la sediul nostru, reprezentantii de vanzarii va stau la dispozitie cu informatii suplimentare, imagini si video cu autovehiculul pe care doriti sa-l achizitionati fara a mai fi necesar deplasarea dumneavoastra.

3. Atunci cand bugetul dumneavoastra este limitat, firma noastra gaseste solutii de finantare impreuna cu partenerii nostri cu care colaboram, iar avansul este cuprins intre 15-50% pe o perioada de maxim 5 ani de zile in functie de posibilitatile clientului.

4. Intregul proces de vanzare este realizat de catre reprezentatii nostri iar intocmirea documentatiei in vederea inmatricularii are loc la sediul nostru.

5. Misiunea noastra este sa asiguram pentru orice client transparenta si corectitudine

6. Facem tot posibilul sa realizam o oferta corecta si adaptata pentru nevoile fiecaruia incat sa oferim maximul posibil de satisfactie clientilor nostri.