Georginio Group - din 2002

Parc de autoturisme rulate in Pitesti, autoutilitare simple si frigorifice de toate dimensiunile si marcile

Fie ca sunteti in cautarea unui autoturism rulat, a unei utilitare, simple sau frigorifice pentru transportul alimentelor, a unei autoutilitare pentru livrari, noi avem solutia potrivita pentru fiecare dintre aceste alegeri, precum si experienta de a oferi solutii financiare pentru achizitionare, precum si informatii tehnice utile post vanzare.

Peste 20 de ani de experienta in vanzarea de autoturisme si autoutilitare

Cu o vasta experienta pe piata autoturismelor si autoutilitarelor rulate, simple sau frigorifice, ne-am inceput activitatea in 2002, in urma cu mai bine de 20 de ani – am avut ocazia sa lucram cu un numar impresionant de clienti, straduindu-ne sa oferim fiecaruia cea mai buna oferta posibila. 

Facem in permanenta efortul de a ne asigura ca fiecare masina din parcul nostru este in stare perfecta de functionare, astfel incat sa poata fi folosita pe termen lung, in siguranta si cu succes de catre clientii nostri.

Efectuam inspectii regulate, reparatii si servicii de intretinere periodice, astfel incat sa ne asiguram ca masinile sunt mereu in forma maxima, gata sa plece spre noul proprietar.